lauantai 14. toukokuuta 2022

Kukkaiskevät

 Rakastan kukkia. Tietysti kaikkea muutakin "luonnollista". Kukkia vain tulee valokuvattua suhteellisen paljon - lieneekö syynä se, että ne ovat varsin yhteistyöhaluisia kuvattavia, eikä niiltä yleensä hermo petä kesken kuvauksen, kuten linnuilta, joilla saattaa mennä sisu kaulaan jo kuvaajan huomattua siivekkään. Keväällä joka ikinen kukka on päästävä kuvaamaan, ja siksi aiheet toistuvat tasaisesti vuositasolla. Yksi suosikeista on kirsikka, kukas pinkkiä kukkaa voisi vastustaa!


                                    Kirsikankukka-aika on kevään lemppari. Kuva: A. Toivonen


Kukkia on ollut myös ompelimon loppuviikko tulvillaan. Ensin piti piristää Moon Dance Studion juhlanäytökseen tulevaa pukua. Sitten syntyi kuningasajatus lisäkukista, joten niitä on nyt tehtailtu kymmeniä. Tuotantoprosessi on siinä sivussa mukavasti jalostunut ja virtaviivaistunut, ja nyt kukkanen syntyy huomattavasti vaivattomammin, kuin pari päivää sitten. Harsokukkia ja hiukan blingiä. Kuva: A Toivonen.


Kukkaa ei ole kankaaseen katsomista, kauneus on kombinaatiossa - ja katsojan silmässä :) .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lasihelmikoru

 Miten käyttää pienet lasihelmet, joita on kertynyt hyllyille pussikaupalla? No koruihin tietysti!   Takavuosina - vähintään 10 vuotta sit...