perjantai 22. huhtikuuta 2022

Opettele tervaamaan!

 Haluatko firman menestyvän? 

No olipa kysymys - tietty :o !

Paras alkaa mainospuuhiin sitten vaan... Ja sehän on kuin tervaa joisi, eikö sitä niin sanota? Paitsi että terva on hyödyllistä erilaisissa yhteyksissä, ja tuoksuu sitä paitsi hyvältä, joten tervaamaan!Yllättäen tervaus olikin aika kivaa! Kuva kuvassa: Jarno Urmas, Logo: A. Toivonen.


Ompelijakoulutus päättyi, ja untuvikko-ompelijat lensivät maailmalle. Eivät jääneet laakereillaan loikomaan, vaan perustivat yrityksiä. Ja koulu, Suomen Yrittäjäopisto, innostui: "Tästähän saa jutun juurta!" 

Juttu kuin juttu menee paremmin kaupaksi kuvien kera, joten meistä untuvikoista pitäisi saada myös työhön liittyvä edustuskuva. Kukapas tähän hätään minusta kuvan nappaisi ompelupuuhissa, joten pakko keksiä toinen ratkaisu. Yöllä asiaa pyöriteltyäni (silloin parhaat ideat tulevat mieleen) tulin siihen tulokseen, että koska puolet duunistani on olla tanssija ja omien asujeni mannekiini, menköön tarjolle toisen nappaama esiintymiskuva omatekoisessa asussa. Logokin siihen piti saada sijoitettua, joten Lapsi ja leikki -yhdistelmällä kokeilin sijoittelua jos toistakin. Ja sitten löysin Photoshopin efektilelulaatikon. Yllättäen mainoksen teko olikin kivaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lasihelmikoru

 Miten käyttää pienet lasihelmet, joita on kertynyt hyllyille pussikaupalla? No koruihin tietysti!   Takavuosina - vähintään 10 vuotta sit...